Algemene Handelsmissie Oekraine

______________________________________________________________________________

6-daagse HANDELS MISSIE naar Oekraïne 23 juni tot en met 28 juni 2022
______________________________________________________________________________

 

 

 

Hieronder is het conceptprogramma weergegeven. Afhankelijk van de deelnemers zullen we het programma aanpassen. Ook is er een mogelijkheid om een individueel programma te doen voor 1 of 2 dagen afhankelijk van de wensen van de deelnemers.

 

 

We verblijven de gehele reis in een en hetzelfde hotel in Kyiv. In principe zullen we overnachten in Park Inn by Radisson of een vergelijkbaar hotel.

 

In Oekraïne is het de gewoonte dat je zowel ’s middags als ’s avonds warm eet (en vaak ook nog bij het ontbijt warme gerechten). Wij zullen proberen om het ’ s middags niet te gek te maken met het eten, maar zowel ’s middags als ‘ avonds is het eten inclusief koffie, thee, bier, uzwar (locale vruchten drank) en sterke drank.

 

Donderdag 23 juni 2022

Donderdag vliegen we naar Kyiv, vlucht vanaf Amsterdam met KLM (onder voorbehoud van beschikbaarheid) ’s Middags bezoek aan de Nederlandse ambassade.

 

Vrijdag 24 juni 2021

 

Vrijdag gaan we een dag naar Tsjernobyl. Naast het bezoek aan de oude reactor gaan we kijken bij de ontwikkeling van een groot zonnepark. Oekraïne investeert veel in hernieuwbare energie om onafhankelijk te worden van Rusland. Hier liggen veel kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Zaterdag 25 juni 2021 

Bezichtiging van Kyiv onder leiding van een professionele gids met nadruk op wat er gaande is op de mark van consumenten goederen, dus veel winkels bezoeken.

We gaan een aantal Nederlandse ondernemers spreken. Dit gaan we in overleg met de deelnemers doen, zodat we zo veel mogelijk collega’s gaan ontmoeten.

’s Avonds organiseren we een Nederlandse avond waarbij we verschillende Nederlandse ondernemers gaan uitnodigen zodat u van hen zelf kunt horen wat de does en don’t zijn van het ondernemen in Oekraïne. Dit zullen we organiseren op een rondvaart boot op de Djneper.

 

Zondag 26 juni 2020

Zondag zal een rustdag worden waarbij we op individuele basis nog een programma kunnen maken en wellicht een uitloop doen van zaterdag met bedrijfsbezoeken aan collega-ondernemers. ’s Middag zullen we een bezoek brengen aan het huisje van de voormalige president Yanukovychs.

Maandag 27 juni 2021

Bezoek aan Bila Tserkva een stad net ten zuiden van Kyiv waarbij we Rozvolodzaj bezoeken, een akkerbouw/ melkveebedrijf met 5000 hectare land en 1500 melkkoeien van een Nederlandse eigenaar. ’s Middags gaan we dan naar Teresino een echte Oekraïense ondernemer met zijn eigen restaurant (waar we gaan eten), supermarkt, varkens bedrijf, melkkoeien, akkerbouw en eigen olie zaden perserij. We gaan daar een melkveebedrijf met melkrobots bezoeken en zijn akkerbouw bedrijf (samen met BASF heeft hij daar een groot proefveld).

Dinsdag 28 juni 2021

Terugreis om 14.00 uur met KLM en ’s Ochtens gaan we dan nog een van de volgende Nederlandse bedrijven bezoeken.

https://ukraine.raben-group.com/en/news/read-more/raben-ukrajina-na-70-zbilshuje-zonu-z-kontrolovanim-temperaturnim-rezhimom-na-skladi-pid-kijevom

https://hatchtech.com/article/hatchtech-celebrates-opening-of-production-facility-in-ukraine/

https://www.zeelandia.ua/

Bij deze reissom zijn inbegrepen:

–        retour vlucht economy class

–        reis per touringcar

–        5 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers

–        alle maaltijden incl. Drankje (ook bier en sterke drank (wodka).

–        excursies naar genoemde objecten

–        reisleiding (zowel Engels als Nederlands talig)

–        matchmaking

–        netwerk dinner

–        Oekraïense COVID verzekering

 

Bij deze reissom is niet inbegrepen:

 

–        reis en / of annulerings verzekering

–        uitgaven van persoonlijke aard

–        toeslag voor een eenpersoonskamer a euro 175 per persoon op de genoemde reissom

Groepsgrootte

Bij de calculatie is uitgegaan van 25-30 betalende personen. Mocht het aantal lager of hoger worden kan de reissom wijzigen.

Accommodatie:

Voor uw verblijf hebben hotel Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska**** geselecteerd.

Hotel Park Inn by Radission Kyiv Tryitska is geopend in 2017 en ligt op ca. 300 meter van het Olympisch Stadion. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, een fitnesscentrum, een restaurant en gratis wifi in het gehele hotel. Uw kamer is voorzien van een bureau, flatscreen-TV, airconditioning en een badkamer met douche en toilet.

 

Voor informatie en boeking:

 

DIFCO INTERNATIONAL BV

Rene Kremers

tel + 31(0) 58 21 54 288

fax + 31 (0) 58 21 54 104

mob netherlands + 31 (0) 6537 207 48

mob Oekraine +38 096 771 39 15

skype renekremers

 

WWW.DIFCO.NL

* De reissom bedraagt per persoon € 1350,- bij  25-30 deelnemers. De prijs is exclusief BTW

Deze reis som bestaat uit reis en verblijfskosten, 550 euro en 800 euro begeleidings- en organisatie kosten, waarvan 400 euro voor vergoeding in het kader van het rvo programma missie vouchers komt, dus blijft er nog 950 euro over door u te voldoen aan Difco International BV. Programma details kunnen veranderen ivm beschikbaarheid en of andere omstandigheden. De verplichte COVID verzekering in Oekraïne is inclusief, maar mogelijke extra testen of andere kosten om aan de eisen te voldoen zijn voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico en de aanbetaling dient voor 1 maart 2022 te geschieden. Mocht de reis ivm COVID maatregelen niet doorgaan dan worden de gemaakte kosten (inclusief voorbereidings en administratie kosten) in rekening gebracht en het resterende bedrag word terug gestort.

Dutch Ukrainian Dairy Centre (DUDC) Van der Ploeg KazakhstanVan der Ploeg KazakhstanDifcoDifcoDifco