Akkerbouw en Melkvee Missie Roemenië

Hieronder is het conceptprogramma van de handelsmissie naar Roemenië weergegeven. We zullen langs verschillende bedrijven gaan op het gebied van akkerbouw, melkvee, verwerking en mechanisatie, naast de bedrijfsbezoeken is er een middag en avond vrijgehouden om de stad Bucharest te bekijken.

 

Maandag 6 juni 2022

Maandag ochtend arriveren we in Bucharest na een vlucht vanaf Amsterdam. In de middag bezoeken we het bedrijf van Fokke Fokkema. We slapen in Rumnicu-sarat.

Dinsdag 7 juni 2022

Dinsdag bezoeken wij eerst de dealer van CRV in Roemenie en een groot Roemeens melkveebedrijf dat de melk levert aan Danone. We slapen in Focsani.

Woensdag 8 juni 2022

Woensdag bezoeken wij een lucerne teler met lucerne drogerij op het eiland bij Braila en Minne Lettinga. We slapen in Braila.

Donderdag 9 juni 2022

Donderdag bezoeken we de haven van Constanza en slapen we in Constanza.

Vrijdag 10 juni 2022

Vrijdag bezoeken wij Harry van den Brug en een klein melkveebedrijf van een Roemeen die aan Danone levert. ‘s avonds netwerk bijeenkomst met Nederlandse ondernemers en slapen in Boekarest.

Zaterdag 11 juni 2022

‘s morgen sightseeing in Bucharest en om 13.55 vliegen we weer terug naar Amsterdam met de KLM.

 

Bij deze reis is inbegrepen:

  • Retour vlucht
  • Reis per bus
  • 5 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers
  • Alle maaltijden inclusief drankje
  • Excursies
  • Reisleiding
  • Netwerk dinner

 

Voor informatie en boeking:

Rene Kremers

Tel       +31(0)582154288

Mail     R.Kremers@difco.nl

Michael Langebeeke

Tel       0683445549

Mail     Michaellb045@gmail.com

Robin Toonen

Tel       0638267713

Mail     Toonenrobin77@gmail.com

 

* de reissom bedraagt per persoon €1350 exclusief btw. Deze reissom bestaat uit reis en verblijfskosten van €550 en begeleidings- en organisatiekosten van €800, waar €400 handelsmissie subsidie af gaat, dus blijft er nog €950 euro over

Programma details kunnen veranderen ivm beschikbaarheid en of andere omstandigheden.  Mogelijke extra testen of andere kosten om aan de eisen te voldoen mbt COVID zijn voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico en de aanbetaling dient voor 3 mei 2022 te geschieden. Mocht de reis ivm COVID maatregelen niet doorgaan dan worden de gemaakte kosten (inclusief voorbereidings en administratie kosten) in rekening gebracht en het resterende bedrag word terug gestort.

 

Dutch Ukrainian Dairy Centre (DUDC) Van der Ploeg KazakhstanVan der Ploeg KazakhstanDifcoDifcoDifco