Akkerbouw en Melkvee Missie Oekraine

Hieronder is het conceptprogramma van de handelsmissie naar Oekraïne weergegeven. We zullen langs verschillende bedrijven gaan op het gebied van akkerbouw, melkvee, verwerking en mechanisatie, naast de bedrijfsbezoeken is er een middag en avond vrijgehouden om de stad Kiev te bekijken.

 

Maandag 6 juni 2022

Maandag ochtend arriveren we in Kiev na een vlucht vanaf Amsterdam. In de middag bezoeken we het bedrijf Eridon, dit bedrijf verkoopt gewasbeschermingsmiddelen en heeft zelf ook eigen akkerbouwbedrijf en vleesvee en zijn recent gestart met melkvee..

Dinsdag 7 juni 2022

Dinsdag bezoeken wij eerst de Belgische akkerbouwer Bart van Goey. Hij heeft een groot akkerbouwbedrijf met een Nederlands bouwplan. Hierna bezoeken wij het bedrijf Nibulon, dit is een van de grootste graan terminals van Oekraïne.

Woensdag 8 juni 2022

Woensdag bezoeken wij de Nederlandse melkveehouder Kees Huizinga. Hij zal ons vertellen en rondleiden over het bedrijf. Kees is al meer dan 15 jaar aktief in Oekraine en heeft ruim 15.000 hectare met traditionele graangewassen, maar ook een project met paar honderd hectare uien met drip irrigatie.

Donderdag 9 juni 2022

Donderdag bezoeken wij eerst de Nederlandse akkerbouwer Anton Smits, hij heeft een akkerbouwbedrijf van 5000 Hectare en 1500 koeien. Op dit bedrijf testen ze de autonome werktruigendrager met spoort breedte van 12 mtr.  Hierna gaan wij door naar de machinefabriek van Ropa en het bedrijf Terezino.

Vrijdag 10 juni 2022

Vrijdag bezoeken wij Kiev, eerst bezoeken wij de dependance van Agrico in Oekraïne en hierna zullen wij de stad Kiev zelf gaan bekijken.

Zaterdag 11 juni 2022

Wij zullen proberen om de terugvlucht in de middag te boeken zodat wij onderweg naar het vliegveld Agro-region nog kunnen bezoeken. Dit is een groot agrarisch bedrijf van Oekraïne met zo’n 38.000 hectare en eigen graanopslag en opleidings en trainings centurm.

 

Bij deze reis is inbegrepen:

  • Retour vlucht
  • Reis per bus
  • 5 overnachtingen op basis van tweepersoonskamers
  • Alle maaltijden inclusief drankje
  • Excursies
  • Reisleiding
  • Netwerk dinner

 

Voor informatie en boeking:

Rene Kremers

Tel       +31(0)582154288

Mail     R.Kremers@difco.nl

Michael Langebeeke

Tel       0683445549

Mail     Michaellb045@gmail.com

Robin Toonen

Tel       0638267713

Mail     Toonenrobin77@gmail.com

 

* de reissom bedraagt per persoon €1350 exclusief btw. Deze reissom bestaat uit reis en verblijfskosten van €550 en begeleidings- en organisatiekosten van €800, waar €400 handelsmissie subsidie af gaat, dus blijft er nog €950 euro over

Programma details kunnen veranderen ivm beschikbaarheid en of andere omstandigheden. De verplichte COVID verzekering in Oekraïne is inclusief, maar mogelijke extra testen of andere kosten om aan de eisen te voldoen zijn voor eigen rekening. Deelname is op eigen risico en de aanbetaling dient voor 1 maart 2022 te geschieden. Mocht de reis ivm COVID maatregelen niet doorgaan dan worden de gemaakte kosten (inclusief voorbereidings en administratie kosten) in rekening gebracht en het resterende bedrag word terug gestort.

 

Dutch Ukrainian Dairy Centre (DUDC) Van der Ploeg KazakhstanVan der Ploeg KazakhstanDifcoDifcoDifco